Forever producten

Wat zijn Forever producten?

Forever producten zijn producten van hoogstaande kwaliteit en omdat wij zo zeker zijn van onze kwaliteit, bieden wij deze zelfs aan met een niet tevreden geld terug garantie(*)

Forever  heeft een heel gamma producten die de gezondheid terug in balans brengen zoals de Aloë Vera dranken, voedingssuplementen, bijenproducten… en zijn uitermate geschikt om de darmen in optimale conditie te brengen. Daarnaast verdelen wij ook verzorgingsproducten zoals crèmes, tandpasta..

Onze producten worden gemaakt met de grootste zorg zodat wij u als klant dan ook steeds de beste kwaliteit kunnen aanbieden en zijn gemaakt op basis van elementen op natuurlijke basis zoals Aloë Vera, bijenproducten…

 

Wat maakt de Forever producten anders dan deze van de concurrentie?

  • Ze worden gemaakt van producten die zoveel mogelijk de natuur nastreven
  • De Forever producten zijn al meer dan 35 jaar op de markt en tellen miljoenen tevreden gebruikers wereldwijd
  • Forever evalueert constant haar eigen producten om jou te voorzien van de beste kwaliteit op ieder moment
  • Forever verbouwd zelf de Aloë Vera planten zodat we jou steeds de beste kwaliteit van producten kunnen garanderen
  • Doordat ze koud gestabiliseerd worden behouden ze al hun vitamines, mineralen en actieve stoffen
  • Forever heeft ook een lijst met producten die kunnen genomen worden door mensen met allerlei intoleranties

(*)De garantie houdt in dat wanneer je niet tevreden bent over het resultaat, ondanks het nauw opvolgen van de meegegeven instructies, je gedurende 30 dagen je geld terug kan krijgen.

 

WAT doen de Forever producten met jou?

Forever producten zorgen ervoor dat jouw darmen steeds in de best mogelijke conditie verkeren. Dankzij de Forever producten worden onze darmen gereinigd en gevoed wat belangrijk is om ons fit, gezond, energiek en in optimale conditie te voelen. Heel veel gezondheids- maar ook mentale problemen ontstaan uit een slecht werkende darm. Dit wil zeggen dat wanneer de darmflora uit balans is, er klachten kunnen ontstaan als schimmels, mentale onstabiliteit, lekkende darm. Hierdoor kunnen we fysiek heel wat klachten gaan ontwikkelen maar ook mentaal ons niet goed gaan voelen. Daarom is het zeer belangrijk dat we onze darmen schoon houden en eens ze terug proper  zijn, we ervoor zorgen dat we ze voorzien van de juiste stoffen om hen in topconditie te houden want een gezonde darm staat gelijk aan vitaliteit, stabiliteit, energie, levenslust…

Maar Forever producten doen meer! Doordat alles steeds sneller rijp moet zijn en meer moet opbrengen, ontbreken vaak de vitamines, mineralen en bouwstenen die noodzakelijk zijn om je lichaam goed te laten functioneren. Omdat Forever zeer streng is op de kwaliteit van haar producten, wordt er streng over gewaakt dat zij deze noodzakelijke componenten bevatten zodat je lichaam de juiste elementen binnen krijgt om optimaal te functioneren.

 

Uit welke producten bestaat het Forever gamma?

  • Aloë Vera dranken, bijenproducten & voedingssuplementen
  • Gewichtbeheersingsproducten
  • Verzorgingsproducten, cosmetica , tandpasta…

Ben jij overtuigd dat Forever producten jou kunnen helpen?

Wanneer je na het lezen van de Forever filosofie overtuigd bent dat deze producten jou meer stabiliteit, energie, levensvreugde… kunnen bezorgen, leg dan snel een afspraak vast zodat we samen kunnen bekijken welke producten in ons gamma het meest van toepassing zijn om jou te ondersteunen op lichamelijk en/of mentaal vlak.

Ben jij reeds vertrouwd met Forever producten en wens je een bestelling te plaatsen, neem dan snel een kijkje op http://310002077014.fbo.foreverliving.com

 

Master in burn-out & bore-out & hooggevoeligheid

Happy Life Program

28/10/2018 & 25/11/2018: Happy Life Program

Hierin bieden we een skala aan van "technieken" om te ontspannen en terug dichter bij jezelf te komen met o.a.

- yogasessies
- meditatiesessies
- coachsessies
...

Er is helemaal geen voorkennis nodig! Dus iedereen is van harte welkom om aan zichzelf te werken en dichter bij zichzelf te komen in een "veilige" omgeving en om dit samen te doen met andere gelijkgestemden.

Quote:

"Voor mij was het een fantastische ervaring. Ik kon aan mezelf werken in een 'veilige' omgeving en met mensen die mij begrepen, gelijkgestemden. Ik kreeg ook bruikbare tips waarmee ik elke dag opnieuw aan de slag kan waardoor ik mezelf beter & rustiger voel en ik dichter bij mezelf sta dan ooit voorheen. Zeker een aanrader."

Moeders voor moeders!

Life Coach For You steunt vanaf 2014 ook Moeders voor Moeders! Bezoek ze op moedersvoormoeders.be

LCFY enquête

Neem deel aan onze enquête. Op deze manier kan Life Coach For You zijn service nog beter afstemmen op jouw persoonlijke noden. (Dit kost je slechts een minuutje.)

Ja, ik wil deelnemen.

Life Coach For You op TV

Life Coach For you werd geïnterviewd voor een reportage op RTBF. Via onderstaande link kan je de reportage bekijken. De reportage start op minuut 27:45.

Bekijk de Reportage

Disclaimer

Coaching is geen vervanging voor welke medische behandeling dan ook. De cliënt wordt hierover geïnformeerd en komt steeds op eigen initiatief. Bij twijfel zal er steeds doorverwezen worden naar de huisarts of een andere gekwalificeerde therapeut.