Getuigenissen

Hieronder vindt u enkele van onze getuigenissen

 

Ik probeerde er heel lang zelf uit te geraken maar omdat ik mij steeds slechter en slechter begon te voelen heb ik de hulp van Life Coach For You ingeroepen. Eerst was ik helemaal niet overtuigd dat Stefaan mij zou kunnen helpen. Maar gaangdeweg werd ik steeds rustiger, zelfzekerder, kwam ik steeds meer terug tot mezelf. Tot wie ik werkelijk ben. Door de coaching kreeg ik inzichten die nodig waren om zaken anders te doen of aan  te pakken. De Psych-K hielp mij om overtuigingen te transformeren en mezelf niet steeds te saboteren. Ik deed ook enkele Blue Dot Healing sessies die ervoor zorgden dat bepaalde blokkades die binnen in mij zaten, los kwamen. We deden ook verschillende visualisaties en oefeningen om te leren ontspannen. Deze oefeningen kon ik ook thuis gebruiken zodat ik ook tot rust kon komen wanneer ik er “alleen voor stond.” Ik zou het aan iedereen aanraden!”

– M.V.D.B. uit Gent

“Dankzij Stefaan ben ik te weten gekomen dat ik HSP of hooggevoelig ben. Er ging een wereld voor mij open. Plots begreep ik waarom ik dingen deed zoals ik ze deed. Waarom ik een laag zelfbeeld had. Waarom ik mij vaak niet begrepen en alleen voelde. Waarom ik woede uitbarstingen kon hebben. Waarom ik ging emo-eten… Dankzij de coachings hebben we hieraan gewerkt. Ik heb heel wat inzichten gekregen in wie ik ben en hoe ik in elkaar zit. Ik kreeg ook kapstokken mee hoe ik ermee om kon gaan op een andere manier dan dat ik tot dusver had gedaan. Met Psych-K pakten we ook de overtuigingen aan die mij hielden waar ik stond. Ik was heel vaak mezelf aan het saboteren en wist dit wel maar kon er niets aan veranderen. Wat ik ook probeerde, het lukte me niet. Tot ik dankzij de coachingsessies in combinatie met Psych-K dingen voelde en zag veranderen. Ook de mensen om mij heen zagen deze veranderingen en begonnen mij steeds meer complimenten te geven. Ik had nooit gedacht dat dit alles in mij zat.”
– L.J. uit Kortenberg

“Ik wist niet waaraan ik mij moest verwachten toen Stefaan mij sprak over Psych-K. Ik had er nog nooit van gehoord. Hij stelde mij voor om aan mezelf te werken via coaching in combinatie met deze Psych-K methode. Ik had al allerlei zaken gedaan maar niets was effectief. Dankzij de coaching hebben we bepaalde overtuigingen bloot gelegd die mij enorm beperkten en hebben we hierop gewerkt met Psych-K. Tot mijn grote verbazing ging ik nu wel anders reageren in bepaalde situaties of  bij bepaalde personen. Ik had nooit gedacht dat dit mij zou lukken.”
– G.B. uit Drogenbos

“Ik was helemaal uit balans en had veel woede binnen in mij. Door hieraan te werken met de Blue Dot Healing method, kwamen we stapje voor stapje dichter bij de kern van het probleem. Ik voelde allerlei zaken binnen in mij veranderen. Ik voel mij nu veel evenwichtiger, meer relax, gelukkiger en bevrijd. Wat een opluchting!”
– R.D.W. uit Passendale

“Ik kende Blue Dot helemaal niet en wist ook niet wat ik ervan kon of mocht verwachten. Ik heb het dan maar gewoon uitgetest. Wat een resultaat! Ik voelde mij keer nan keer weer meer en meer in balans komen en dit zowel fysiek als mentaal. Ik voelde minder pijn en voelde mij mentaal veel sterker, evenwichtiger. Kortom de Blue Dot Healing therapie heeft mijn leven in positieve zin verandert.”
– F.D. uit Zottegem

“Eindelijk vond ik iemand die naar me luisterde en mij begreep.  Dankzij de coaching van Life Coach For You kreeg ik meer inzicht in mezelf en begreep ik nu waardoor ik mij zo slecht voelde. Waarom ik soms zoveel hoogtes en laagtes had. Vanwaar mijn humeur schommelingen kwamen. Ik begreep nu dat het van mijn HSP of mijn hooggevoeligheid kwam. Er werd mij geleerd hoe ik ermee om kon gaan. Er werden mij tools, inzichten en kapstokken aangereikt. Hierdoor voel ik mij nu beter, gelukkiger en meer ontspannen! Bedankt hiervoor!”
– V.L.  uit Roosdaal

“Door wat ik meegemaakt heb was ik van alles bang van geworden. Dankzij de coaching in combinatie met Pych-K voel ik mij nu veel meer ontspannen! Kan ik opnieuw loslaten en ben ik terug gaan sporten. Ik geef nu ook mijn grenzen aan op een correcte manier en ben veel zelfzekerder dan ooit voorheen! Ik heb een nieuwe job en voel mij goed in mijn vel. Het voelt aan als een hele bevrijding. Bedankt Stefaan!”
– S.T. uit Londerzeel

“De coaching heeft mij geleerd prioriteiten te stellen maar ook mijn uitstelgedrag onder controle te krijgen.”

– F.V. uit Dilbeek

“De coaching heeft mij geleerd beter gewapend te zijn tegen stress. Nu bepaalt stress mijn leven niet meer maar ben ik de architect van mijn leven!”
– A.T. uit Asse

“Dankzij de coaching heb ik mijn angst en emoties onder controle gekregen waardoor ik terug een normaal leven heb. Bedankt hiervoor!”
– S.T. uit Ternat

“Dankzij de coaching durf ik terug neen te zeggen, opnieuw  luisteren naar mijn eigen lichaam en wat ik echt wil. Ik doe nu de dingen die ik zelf wil en laat mijn leven niet meer bepalen door anderen. Dit is een hele opluchting! Dankjewel!”
– R.G. uit Lennik

“Ik kan terug relativeren en heb mijn zelfvertrouwen terug.”
– A.J. uit Wemmel

“Dankzij de coaching heb ik leren inzien dat je de dingen steeds op meerdere manieren kan bekijken en heb ik geleerd om niet van alles een drama te maken. I love it!”
– W.B. uit Schepdaal

“De coaching was een individuele en doelgerichte aanpak met plaats voor wat er zich aandient in het moment.”
– K.V. uit Haacht

“professionele & respectvolle manier. Ik voel me beter en heb meer zelfvertrouwen. Het was tevens een hulp in moeilijkere situaties.”
– Anoniem

“Dankzij de coaching heb ik doelen leren stellen en deze doelen ook bereikt.”
– S.V. uit Opwijk

“Door kleine stapjes vooruit te zetten onder begeleiding van mijn coach bereik ik mijn gewenste  doelen!”
– K.A. uit Ternat

“Dankzij de coaching heb ik terug actie leren nemen. Ik heb ook geleerd om bepaalde dingen los te laten! Hierdoor voel ik mij als herboren. Bedankt!”
– N.V.M. uit Wemmel

“De coaching heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ook de opdrachten vond ik zeer leerrijk. Deze hebben me geholpen om mijn oude gewoontes los te laten en ze te vervangen door nieuwe die mij nu dagelijks helpen om beter gewapend te zijn tegen stress en ervoor zorgen dat ik beter kan relativeren.”
– S. P. uit Merchtem

“Deze coaching was het mooiste geschenk dat ik mezelf kon geven! Er werd naar mij geluisterd en kreeg een heleboel inzichten mee. Ook de opdrachten waren zeker een meerwaarde! Ik neem terug initiatief, voel mij veel rustiger en heb geleerd mijn grenzen te bewaken. Bedankt hiervoor!”

-A.V. uit St-Genesius – Rode

“Ik had nooit gedacht dat coaching voor mij zou werken. Ik vond het moeilijk te geloven dat ik mezelf zou kunnen veranderen maar heb de stap gezet en doorgezet. Gaandeweg heb ik ingezien dat wanneer je jezelf wil veranderen dit wel degelijk kan. Dankzij de steun, de inzichten, de gesprekken en opdrachten die ik kreeg heb ik mijn leven kunnen veranderen in positieve zin. Wat een leuk gevoel!”

–  A.R. uit Opwijk

Coronadreiging

Beste bezoeker,

Je kan opnieuw terecht met al je vragen bij Healing You. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de Covid 19-maatregelen.

Gelieve zelf een mondmasker te voorzien. Energetische behandelingen of coachingsessies worden steeds gegeven met mondmasker.

Er zal geen drank geserveerd worden. Uiteraard mag je zelf je drank mee brengen.

Er is alcoholgel voorradig die gebruikt wordt bij het binnen komen, het buiten gaan en indien nodig tussendoor.

Betalingen gebeuren uitsluitend met de bankapp, Payconiq of bancontact. Indien dit een probleem vormt, kan er altijd gekeken worden of er met overschrijving kan gewerkt worden.

Na elke behandeling worden handdoeken… weggehaald, de praktijk verlucht zodat er steeds gewerkt kan worden in de best mogelijke omstandigheden.

Indien je je ziek voelt of (denkt) in aanraking te zijn geweest met een mogelijk besmet persoon, gelieve dit te laten weten. De afspaak zal dan (kosteloos) geannuleerd worden en verplaatst naar een later tijdstip.

Bedankt voor je begrip!

Bescherm jezelf en je familie goed en tot snel!

Stefaan

Master in burn-out & bore-out & hooggevoeligheid

Moeders voor moeders!

Life Coach For You steunt vanaf 2014 ook Moeders voor Moeders! Bezoek ze op moedersvoormoeders.be

LCFY enquête

Neem deel aan onze enquête. Op deze manier kan Life Coach For You zijn service nog beter afstemmen op jouw persoonlijke noden. (Dit kost je slechts een minuutje.)

Ja, ik wil deelnemen.

Disclaimer

Coaching is geen vervanging voor welke medische behandeling dan ook. De cliënt wordt hierover geïnformeerd en komt steeds op eigen initiatief. Bij twijfel zal er steeds doorverwezen worden naar de huisarts of een andere gekwalificeerde therapeut.