Getuigenissen

Hieronder vindt u enkele van onze getuigenissen

“Ik was mentaal helemaal uitgeput maar ook fysiek zat ik er volledig doorheen. De coachingsessies in combinatie met Psych-K zorgde ervoor dat ik mij steeds beter, zelfzekerder en rustiger begon te voelen. Ik kwam terug steeds meer in mijn kracht te staan. Alleen ging het fysiek nog niet zo goed met me. Op een gegeven moment sprak Stefaan mij over de Blue Dot methode en de Forever producten. We hebben de Blue Dot dan gecombineerd met het innemen van Forever producten. Ik ga nu nog af en toe terug voor een Blue Dot behandeling en ben een grote fan van de Forever producten. Dankjewel om mij in contact te brengen met al deze mogelijkheden die mij weer bij mezelf hebben gebracht!” 

– I.D.B. uit Grimbergen

Ik probeerde er heel lang zelf uit te geraken maar omdat ik mij steeds slechter en slechter begon te voelen heb ik de hulp van Life Coach For You ingeroepen. Eerst was ik helemaal niet overtuigd dat Stefaan mij zou kunnen helpen. Maar gaangdeweg werd ik steeds rustiger, zelfzekerder, kwam ik steeds meer terug tot mezelf. Tot wie ik werkelijk ben. Door de coaching kreeg ik inzichten die nodig waren om zaken anders te doen of aan  te pakken. De Psych-K hielp mij om overtuigingen te transformeren en mezelf niet steeds te saboteren. Ik deed ook enkele Blue Dot Healing sessies die ervoor zorgden dat bepaalde blokkades die binnen in mij zaten, los kwamen. We deden ook verschillende visualisaties en oefeningen om te leren ontspannen. Deze oefeningen kon ik ook thuis gebruiken zodat ik ook tot rust kon komen wanneer ik er “alleen voor stond.” Ik zou het aan iedereen aanraden!”

– M.V.D.B. uit Gent

“Dankzij Stefaan ben ik te weten gekomen dat ik HSP of hooggevoelig ben. Er ging een wereld voor mij open. Plots begreep ik waarom ik dingen deed zoals ik ze deed. Waarom ik een laag zelfbeeld had. Waarom ik mij vaak niet begrepen en alleen voelde. Waarom ik woede uitbarstingen kon hebben. Waarom ik ging emo-eten… Dankzij de coachings hebben we hieraan gewerkt. Ik heb heel wat inzichten gekregen in wie ik ben en hoe ik in elkaar zit. Ik kreeg ook kapstokken mee hoe ik ermee om kon gaan op een andere manier dan dat ik tot dusver had gedaan. Met Psych-K pakten we ook de overtuigingen aan die mij hielden waar ik stond. Ik was heel vaak mezelf aan het saboteren en wist dit wel maar kon er niets aan veranderen. Wat ik ook probeerde, het lukte me niet. Tot ik dankzij de coachingsessies in combinatie met Psych-K dingen voelde en zag veranderen. Ook de mensen om mij heen zagen deze veranderingen en begonnen mij steeds meer complimenten te geven. Ik had nooit gedacht dat dit alles in mij zat.”
– L.J. uit Kortenberg

“Ik wist niet waaraan ik mij moest verwachten toen Stefaan mij sprak over Psych-K. Ik had er nog nooit van gehoord. Hij stelde mij voor om aan mezelf te werken via coaching in combinatie met deze Psych-K methode. Ik had al allerlei zaken gedaan maar niets was effectief. Dankzij de coaching hebben we bepaalde overtuigingen bloot gelegd die mij enorm beperkten en hebben we hierop gewerkt met Psych-K. Tot mijn grote verbazing ging ik nu wel anders reageren in bepaalde situaties of  bij bepaalde personen. Ik had nooit gedacht dat dit mij zou lukken.”
– G.B. uit Drogenbos

“Ik was helemaal uit balans en had veel woede binnen in mij. Door hieraan te werken met de Blue Dot Healing therapie, kwamen we stapje voor stapje dichter bij de kern van het probleem. Ik voelde allerlei zaken binnen in mij veranderen. Ik voel mij nu veel evenwichtiger, meer relax, gelukkiger en bevrijd. Wat een opluchting!”
– R.D.W. uit Passendale

“Ik kende Blue Dot helemaal niet n wist ook niet wat ik ervan kon of mocht verwachten. Ik heb het dan maar gewoon uitgetest. Wat een resultaat! Ik voelde mij keer nan keer weer meer en meer in balans komen en dit zowel fysiek als mentaal. Ik voelde minder pijn en voelde mij mentaal veel sterker, evenwichtiger. Kortom de Blue Dot Healing therapie heeft mijn leven in positieve zin verandert.”
– F.D. uit Zottegem

“Eindelijk vond ik iemand die naar me luisterde en mij begreep.  Dankzij de coaching van Life Coach For You kreeg ik meer inzicht in mezelf en begreep ik nu waardoor ik mij zo slecht voelde. Waarom ik soms zoveel hoogtes en laagtes had. Vanwaar mijn humeur schommelingen kwamen. Ik begreep nu dat het van mijn HSP of mijn hooggevoeligheid kwam. Er werd mij geleerd hoe ik ermee om kon gaan. Er werden mij tools, inzichten en kapstokken aangereikt. Hierdoor voel ik mij nu beter, gelukkiger en meer ontspannen! Bedankt hiervoor!”
– V.L.  uit Roosdaal

“Door wat ik meegemaakt heb was ik van alles bang van geworden. Dankzij de coaching in combinatie met Pych-K voel ik mij nu veel meer ontspannen! Kan ik opnieuw loslaten en ben ik terug gaan sporten. Ik geef nu ook mijn grenzen aan op een correcte manier en ben veel zelfzekerder dan ooit voorheen! Ik heb een nieuwe job en voel mij goed in mijn vel. Het voelt aan als een hele bevrijding. Bedankt Stefaan!”
– S.T. uit Londerzeel

“Ik had nergens nog zin in en mijn zelfvertrouwen was gezakt tot onder nul. Dankzij de hypnotherapie in combinatie met de coaching neem ik weer actie en voel ik mij opnieuw nuttig, een stuk beter in mijn vel en vrolijker. Ik ben blij dat ik deze therapie heb ontdekt en kan het iedereen aanraden. Ik hou van mijn nieuwe ik.”
– N.S. uit Herne

“Ik slaap al jaren zeer slecht en werd tot voor de hypnotherapie verschillende keren wakker waardoor ik nooit het gevoel had uitgeslapen te zijn. Ik was zelfs bang geworden om te gaan slapen uit angst voor het piekeren. Nu ga ik rustig naar mijn bed en slaap een ganse nacht door. Het is zalig om ‘s morgens uitgeslapen op te staan. ik had nooit gedacht dat dit mij nog zou lukken.”
– M.D. uit Aalst

“Normaal ga ik elke maand naar de manueel therapeut voor het soepel houden van mijn spieren tot ik de hypnotherapie uitprobeerde. Mijn therapeut geloofde niet wat hij zag. Hij voelde dat ik nu zo ontspannen was dat ik pas binnen 2 maand terug moet gaan! Het is heerlijk om zo ontspannen te zijn.”
– C.V. uit Gooik

“De coaching heeft mij geleerd prioriteiten te stellen maar ook mijn uitstelgedrag onder controle te krijgen.”
– F.V. uit Dilbeek

“De coaching heeft mij geleerd beter gewapend te zijn tegen stress. Nu bepaalt stress mijn leven niet meer maar ben ik de architect van mijn leven!”
– A.T. uit Asse

“Dankzij de coaching heb ik mijn angst en emoties onder controle gekregen waardoor ik terug een normaal leven heb. Bedankt hiervoor!”
– S.T. uit Ternat

“Dankzij de coaching durf ik terug neen te zeggen, opnieuw  luisteren naar mijn eigen lichaam en wat ik echt wil. Ik doe nu de dingen die ik zelf wil en laat mijn leven niet meer bepalen door anderen. Dit is een hele opluchting! Dankjewel!”
– R.G. uit Lennik

“Ik kan terug relativeren en heb mijn zelfvertrouwen terug.”
– A.J. uit Wemmel

“Dankzij de coaching heb ik leren inzien dat je de dingen steeds op meerdere manieren kan bekijken en heb ik geleerd om niet van alles een drama te maken. I love it!”
– W.B. uit Schepdaal

“De coaching was een individuele en doelgerichte aanpak met plaats voor wat er zich aandient in het moment.”
– K.V. uit Haacht

“professionele & respectvolle manier. Ik voel me beter en heb meer zelfvertrouwen. Het was tevens een hulp in moeilijkere situaties.”
– Anoniem

“Dankzij de coaching heb ik doelen leren stellen en deze doelen ook bereikt.”
– S.V. uit Opwijk

“Door kleine stapjes vooruit te zetten onder begeleiding van mijn coach bereik ik mijn gewenste  doelen!”
– K.A. uit Ternat

“De coaching heeft mij uit mijn burn-out gehaald door mij inzichten te bezorgen maar ook door mij te laten inzien dat ik de dingen anders moet bekijken en dat ik actie moet ondernemen want zonder actie is verandering onmogelijk!”
– K.T. uit St-Pieters-Leeuw

“Dankzij de coaching heb ik terug actie leren nemen. Ik heb ook geleerd om bepaalde dingen los te laten! Hierdoor voel ik mij als herboren. Bedankt!”
– N.V.M. uit Wemmel

“De coaching heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ook de opdrachten vond ik zeer leerrijk. Deze hebben me geholpen om mijn oude gewoontes los te laten en ze te vervangen door nieuwe die mij nu dagelijks helpen om beter gewapend te zijn tegen stress en ervoor zorgen dat ik beter kan relativeren.”
– S. P. uit Merchtem

“Dankzij de coaching voel ik mij opnieuw ontspannen. Kan ik weer genieten en hou ik mijn emoties onder controle. Ik was bang dat het niet weggelegd zou zijn voor mij maar ik heb leren inzien dat ik veel sterker ben dan ik ooit had gedacht! Een heerlijk gevoel!”
– X.T. uit Zellik

“Dankzij de coaching heb ik “opnieuw” geleerd belangrijke knopen door te hakken en actie te nemen. Ik ben nu klaar om mijn leven een nieuwe wending te geven. Het voelt aan als een bevrijding.”
– N.S. uit Oetingen

“Deze coaching was het mooiste geschenk dat ik mezelf kon geven! Er werd naar mij geluisterd en kreeg een heleboel inzichten mee. Ook de opdrachten waren zeker een meerwaarde! Ik neem terug initiatief, voel mij veel rustiger en heb geleerd mijn grenzen te bewaken. Bedankt hiervoor!”

-A.V. uit St-Genesius – Rode

“De relatiecoaching heeft ons geleerd om terug verbindend met elkaar te communiceren. Dit samen met enkele kleine, praktische tips en inzichten heeft ervoor gezorgd dat we onze relatie weer een nieuwe boost hebben kunnen geven! Het was zeker en vast een positieve ervaring voor mijn partner en mezelf en zou het aan iedereen aanraden.”

–  J.B. uit Halle

“Ik had nooit gedacht dat coaching voor mij zou werken. Ik vond het moeilijk te geloven dat ik mezelf zou kunnen veranderen maar heb de stap gezet en doorgezet. Gaandeweg heb ik ingezien dat wanneer je jezelf wil veranderen dit wel degelijk kan. Dankzij de steun, de inzichten, de gesprekken en opdrachten die ik kreeg heb ik mijn leven kunnen veranderen in positieve zin. Wat een leuk gevoel!”

–  A.R. uit Opwijk

Life Coach For You wordt Healing You

Ik wil via deze weg iedereen bedanken voor het vertrouwen dat jullie schonken aan Life Coach For You de voorbije jaren! Kijk snel even op www.healingyou.be

Happy Life Program

28/10/2018 & 25/11/2018: Happy Life Program

Hierin bieden we een skala aan van "technieken" om te ontspannen en terug dichter bij jezelf te komen met o.a.

- yogasessies
- meditatiesessies
- coachsessies
...

Er is helemaal geen voorkennis nodig! Dus iedereen is van harte welkom om aan zichzelf te werken en dichter bij zichzelf te komen in een "veilige" omgeving en om dit samen te doen met andere gelijkgestemden.

Quote:

"Voor mij was het een fantastische ervaring. Ik kon aan mezelf werken in een 'veilige' omgeving en met mensen die mij begrepen, gelijkgestemden. Ik kreeg ook bruikbare tips waarmee ik elke dag opnieuw aan de slag kan waardoor ik mezelf beter & rustiger voel en ik dichter bij mezelf sta dan ooit voorheen. Zeker een aanrader."

Master in burn-out & bore-out & hooggevoeligheid

Moeders voor moeders!

Life Coach For You steunt vanaf 2014 ook Moeders voor Moeders! Bezoek ze op moedersvoormoeders.be

LCFY enquête

Neem deel aan onze enquête. Op deze manier kan Life Coach For You zijn service nog beter afstemmen op jouw persoonlijke noden. (Dit kost je slechts een minuutje.)

Ja, ik wil deelnemen.

Life Coach For You op TV

Life Coach For you werd geïnterviewd voor een reportage op RTBF. Via onderstaande link kan je de reportage bekijken. De reportage start op minuut 27:45.

Bekijk de Reportage