Happy Life Program weekend

Happy Life Program:

Op weg naar jezelf!

Heb je het gevoel dat je jezelf stilaan verliest omwille van een druk gevuld leven? Wij helpen je graag weer tot jezelf te komen!

Hoe?

We bieden je 2 dagen vol ontspanning, me-time en  bewustwording. Genieten staat centraal! Ons hoofddoel is je tips en tricks / tools / technieken aan te reiken die je helpen bij jezelf te blijven wanneer stress of andere prikkels jouw leven lijken over te nemen.

Waar?

Kasteel La Motte (Dilbeek)  is hiervoor absoluut de ideale locatie.

 Wat?

Op het programma staan o.a. yoga, meditatie, coaching…Voorkennis is absoluut niet noodzakelijk.

 Wanneer?

Zondag 28 oktober 2018 & zondag 25 november 2018

Praktisch!

Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt!

 Prijs: 150 Euro  (workshops, Reiki-sessie, thee-breaks en versnaperingen zijn  inbegrepen)

 Inschrijven kan via de contactpagina of door een mailtje te sturen naar info@lifecoachforyou.be

Quotes deelnemers vorig weekend:

“Ik heb mezelf in deze 2-daagse veel beter leren kennen en ben zo terug dichter bij mezelf gekomen waardoor ik nu de beslissingen neem waar ik achter sta en niet meer zoals vroeger, die mij werden opgedrongen.”

“Ik kan deze 2-daagse zeker aanraden. Het is een ontdekkingstocht naar jezelf in een omgeving waarin je jezelf kan zijn en met mensen die jou begrijpen. Wanneer je jezelf een cadeau wil doen, kan ik deze 2-daagse zeker aanraden!”

“Deze 2-daagse hebben mij laten inzien dat ik het beter anders kon aanpakken. Je krijgt tips/tricks en handvatten aangereikt die je kan gebruiken in het dagelijkse leven. Wat je hier leert kan je eenvoudigweg toepassen en dit elke dag opnieuw.”

“In deze workshop gaven ze geen uren theorie maar gaven ze praktische oefeningen, tips, tricks en handvatten mee die je makkelijk kan toepassen. Dit maakte het zo waardevol voor mij.”

 

 

Master in burn-out & bore-out & hooggevoeligheid

Happy Life Program

28/10/2018 & 25/11/2018: Happy Life Program

Hierin bieden we een skala aan van "technieken" om te ontspannen en terug dichter bij jezelf te komen met o.a.

- yogasessies
- meditatiesessies
- coachsessies
...

Er is helemaal geen voorkennis nodig! Dus iedereen is van harte welkom om aan zichzelf te werken en dichter bij zichzelf te komen in een "veilige" omgeving en om dit samen te doen met andere gelijkgestemden.

Quote:

"Voor mij was het een fantastische ervaring. Ik kon aan mezelf werken in een 'veilige' omgeving en met mensen die mij begrepen, gelijkgestemden. Ik kreeg ook bruikbare tips waarmee ik elke dag opnieuw aan de slag kan waardoor ik mezelf beter & rustiger voel en ik dichter bij mezelf sta dan ooit voorheen. Zeker een aanrader."

Moeders voor moeders!

Life Coach For You steunt vanaf 2014 ook Moeders voor Moeders! Bezoek ze op moedersvoormoeders.be

LCFY enquête

Neem deel aan onze enquête. Op deze manier kan Life Coach For You zijn service nog beter afstemmen op jouw persoonlijke noden. (Dit kost je slechts een minuutje.)

Ja, ik wil deelnemen.

Life Coach For You op TV

Life Coach For you werd geïnterviewd voor een reportage op RTBF. Via onderstaande link kan je de reportage bekijken. De reportage start op minuut 27:45.

Bekijk de Reportage

Disclaimer

Coaching is geen vervanging voor welke medische behandeling dan ook. De cliënt wordt hierover geïnformeerd en komt steeds op eigen initiatief. Bij twijfel zal er steeds doorverwezen worden naar de huisarts of een andere gekwalificeerde therapeut.