Mental Coaching

Mental coaching: een manier van denken

Bereik je wel je doelen in het leven? Of zit je vast in een bepaald denkpatroon?

Saboteer niet langer je eigen geluk.

Met mental coaching veranderen we de manier waarop je over jezelf denkt, zodat je eindelijk wordt wie je wilt worden. Als je in iets gelooft en het echt wilt, dan kun je het ook waarmaken.

Mental Coaching

Welke denkpatronen zijn nefast voor je persoonlijk geluk?

Denkpatronen krijgen we al mee in onze opvoeding maar tijden veranderen en jij verandert ook. Passen ze nog bij jouw waarden vandaag de dag? Welke denkpatronen zijn nefast voor een gelukkig leven?

  • Je hebt een laag zelfbeeld.
  • Faalangst: je gaat ervan uit dat je faalt als je iets nieuws uitprobeert.
  • Je durft niet ambitieus zijn omdat je denkt dat datgene wat je echt wilt niet voor jou is weggelegd.
  • Je voelt je angstig en verstijft omdat je het resultaat niet kent.

Dergelijke gedachten beletten dat je als mens evolueert en groeit in het leven. Ze staan in de weg van je doelen en dromen.

Mental coaching voor een bewust leven

Als mental coach luister ik eerst naar je verhaal en ga ik op zoek naar dingen die je evolutie tegenhouden. Daarna leer ik je positiever denken zodat je weer evolueert en vooruitgaat in het leven.

Dankzij nieuwe denkpatronen krijg je weer controle over je leven. Voordelen?

  • Groeien en evolueren in het leven
  • Je eigen keuzes maken in plaats van alleen te doen wat anderen je opdragen
  • Betere en duurzame relaties, zowel privé als professioneel
  • Nieuwe avonturen beleven
  • Je dromen waarmaken, het leven leiden dat je altijd al wilde

“Dankzij de coaching heb ik terug actie leren nemen. En ik weet nu ook dat het soms beter is om dingen uit het verleden los te laten. Daardoor voel ik me nu als herboren. Bedankt!”

N.V.M., Wemmel

Anders denken: hoe begin je eraan?

Misschien wil je al langer komaf maken met je manier van denken, alleen weet je niet hoe eraan te beginnen. Herkenbaar?

Ik heb goed nieuws voor je, want je bent namelijk zelf de architect van je eigen leven. Je bepaalt dus ook hoe je leven er in de toekomst zal uitzien. Laat oude, belemmerende overtuigingen los en jaag je dromen na. Ontmoet mooie mensen, ervaar nieuwe gebeurtenissen, start een nieuwe relatie, …

Als lifecoach help ik je anders te denken zodat je eindelijk leeft zoals je wilt leven. Ik help je op weg om je dromen te realiseren. Maar eerst moet je natuurlijk zelf beslissen dat het tijd is voor verandering want alles start namelijk vanuit onszelf.

 

Samen aan een nieuwe weg bouwen?

Coronadreiging

Beste bezoeker,

Je kan opnieuw terecht met al je vragen bij Healing You. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de Covid 19-maatregelen.

Gelieve zelf een mondmasker te voorzien. Energetische behandelingen of coachingsessies worden steeds gegeven met mondmasker.

Er zal geen drank geserveerd worden. Uiteraard mag je zelf je drank mee brengen.

Er is alcoholgel voorradig die gebruikt wordt bij het binnen komen, het buiten gaan en indien nodig tussendoor.

Betalingen gebeuren uitsluitend met de bankapp, Payconiq of bancontact. Indien dit een probleem vormt, kan er altijd gekeken worden of er met overschrijving kan gewerkt worden.

Na elke behandeling worden handdoeken… weggehaald, de praktijk verlucht zodat er steeds gewerkt kan worden in de best mogelijke omstandigheden.

Indien je je ziek voelt of (denkt) in aanraking te zijn geweest met een mogelijk besmet persoon, gelieve dit te laten weten. De afspaak zal dan (kosteloos) geannuleerd worden en verplaatst naar een later tijdstip.

Bedankt voor je begrip!

Bescherm jezelf en je familie goed en tot snel!

Stefaan

Master in burn-out & bore-out & hooggevoeligheid

Moeders voor moeders!

Life Coach For You steunt vanaf 2014 ook Moeders voor Moeders! Bezoek ze op moedersvoormoeders.be

LCFY enquête

Neem deel aan onze enquête. Op deze manier kan Life Coach For You zijn service nog beter afstemmen op jouw persoonlijke noden. (Dit kost je slechts een minuutje.)

Ja, ik wil deelnemen.

Disclaimer

Coaching is geen vervanging voor welke medische behandeling dan ook. De cliënt wordt hierover geïnformeerd en komt steeds op eigen initiatief. Bij twijfel zal er steeds doorverwezen worden naar de huisarts of een andere gekwalificeerde therapeut.