Oplossingen life coaching

Lifecoach voor een droomleven

Stress? Vermoeid? Of zit je gewoon niet goed in je vel?

Als lifecoach zoek ik samen met jou naar oplossingen voor de hindernissen in je leven, zodat je rustiger, energieker en positiever wordt. Want je leeft maar één keer.

oplossingen life coaching

Jezelf ontplooien, je doelen in het leven bereiken: dat is wat elk mens wil en daar ligt de focus van een lifecoach. Ik leer je om te gaan met emoties, breng je tot nieuwe inzichten en wijs je de juiste richting.

Quote: Dankzij de coaching van Stefaan Vandendriesch leerde ik mijn angst onder controle te houden. Ik voel me nu veel beter in mijn vel.”

Oplossingen life coaching

Ik ben een veelzijdige coach die particulieren en organisaties mentaal ondersteunt en begeleidt. In de eerste plaats voor particulieren maar ook voor organisaties. Privé of professioneel. Samen werken we aan een duurzame oplossing die je leven blijvend verbetert.

Welke types coaching bied ik aan? Meestal horen ze thuis in een van volgende vijf types life coaching.

 1. Burn-out & Bore-out coaching
  Hoe zorg ik ervoor dat ik een burn-out of bore-out vermijd of leer ik anders naar bepaalde situaties kijken?
  >> meer lezen
 2. HSP of hoog sensitief persoon
  Leer omgaan met deze karaktertrek
  >> meer lezen
 3. Psych-K
  Toegang tot het onderbewuste
  >> meer lezen
 4. Stresscoaching
  Stress leren relativeren?
  >> meer lezen
 5. Mental Coaching
  Een nieuwe manier van denken
  >> meer lezen
 6. Vermoeidheidscoaching
  Weg met mentale moeheid
  >> meer lezen

Voel je de behoefte aan verandering maar weet je niet waar te beginnen?’ Dan gaan we eerst samen op zoek aan de hand van een diepgaand gesprek in alle vertrouwen.

 

Oplossing op maat?

Wat wil je echt in het leven? Wat zijn je doelen? Ik geloof dat je met de juiste begeleiding altijd kunt groeien. Vertel me jouw verhaal en samen werken we aan een beter leven in de toekomst.

Waarom life coaching werkt? Soms heb je iemand nodig die onbevooroordeeld naar je luistert en met een klare kijk inzichten aanreikt. Iemand die geen betrokken partij is en doelgericht denkt. Zo iemand is je lifecoach.

 

Neem snel contact op

Coronadreiging

Beste bezoeker,

Je kan opnieuw terecht met al je vragen bij Healing You. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de Covid 19-maatregelen.

Gelieve zelf een mondmasker te voorzien. Energetische behandelingen of coachingsessies worden steeds gegeven met mondmasker.

Er zal geen drank geserveerd worden. Uiteraard mag je zelf je drank mee brengen.

Er is alcoholgel voorradig die gebruikt wordt bij het binnen komen, het buiten gaan en indien nodig tussendoor.

Betalingen gebeuren uitsluitend met de bankapp, Payconiq of bancontact. Indien dit een probleem vormt, kan er altijd gekeken worden of er met overschrijving kan gewerkt worden.

Na elke behandeling worden handdoeken… weggehaald, de praktijk verlucht zodat er steeds gewerkt kan worden in de best mogelijke omstandigheden.

Indien je je ziek voelt of (denkt) in aanraking te zijn geweest met een mogelijk besmet persoon, gelieve dit te laten weten. De afspaak zal dan (kosteloos) geannuleerd worden en verplaatst naar een later tijdstip.

Bedankt voor je begrip!

Bescherm jezelf en je familie goed en tot snel!

Stefaan

Master in burn-out & bore-out & hooggevoeligheid

Moeders voor moeders!

Life Coach For You steunt vanaf 2014 ook Moeders voor Moeders! Bezoek ze op moedersvoormoeders.be

LCFY enquête

Neem deel aan onze enquête. Op deze manier kan Life Coach For You zijn service nog beter afstemmen op jouw persoonlijke noden. (Dit kost je slechts een minuutje.)

Ja, ik wil deelnemen.

Disclaimer

Coaching is geen vervanging voor welke medische behandeling dan ook. De cliënt wordt hierover geïnformeerd en komt steeds op eigen initiatief. Bij twijfel zal er steeds doorverwezen worden naar de huisarts of een andere gekwalificeerde therapeut.