Psych-K

Wat is Psych-K?

Bij Psych-K gaan we onmiddellijk communiceren met het onderbewustzijn en dit herprogrammeren zonder dat je daarvoor hoeft in hypnose te gaan! Je bent je dus de ganse tijd bewust van wat er met jou gebeurt. Bij Psych-K ga je dus aan de slag met jouw ondermijnende overtuigingen en vervangt deze door overtuigingen die je helpen te groeien als persoon. Deze overtuigingen kunnen privé- maar ook professioneel- of relationeel gerelateerd zijn. Door de stress van de overtuigingen te halen voel je je rustiger, heb je meer vertrouwen, je voelt je meer bevrijd en doordat je de beperkende gedachten transformeert naar positieve gedachten zal je op een heel andere manier naar de dingen kijken waardoor je ook andere – positievere resultaten bekomt.

Met Psyck-K zijn er oneindig veel mogelijkheden!

psych-k

Werkmethode?

We gaan eerst kijken naar de overtuigingen die jou tegen houden dingen te doen of te ondernemen of die ervoor zorgen dat jij je niet lekker en onprettig voelt of dat iets je belemmert om nieuwe stappen te zetten in je leven. Het kan ook zijn dat ze jou angst bezorgen waardoor jij je niet ten volle kan ontplooien. Eens we weten wat jou tegen houdt, kunnen we dit veranderen door een positieve overtuiging. Een overtuiging die ervoor zorgt dat jij je gewenste doelen wel kan behalen.

We gaan in een Psych-K sessie ook steeds contact maken met het onderbewustzijn zodat we er zeker van zijn dat dit klaar is om voor jou deze blijvende verandering tot stand te brengen. Bij Psych-K werken we met balansen. Dit is de techniek om je beperkende gedachte te transformeren naar een positieve overtuiging. Wanneer de overtuiging getransformeerd is checken we ook steeds met het onderbewustzijn of de nieuwe overtuiging compleet is en correct werd verankerd in het onderbewuste. Belangrijk is dat we, om iets op te ruimen, niet terug moeten naar het verleden en dit nog eens hoeven te herbeleven. We moeten dus niet weten wat er gebeurd is om het te kunnen transformeren met Psych-K.

Waarvoor Psych-K gebruiken?

Psych-K kan voor zowat alles gebruikt worden. Hieronder vind je een beknopte opsomming van mogelijkheden waarvoor we Psych-K kunnen gebruiken. Uiteraard is de lijst waarvoor we deze techniek kunnen gebruiken zo goed als eindeloos.

 • Angsten & fobieën
 • Beter om leren gaan met stressvolle situaties
 • Slaapproblemen
 • Vermoeidheid en futloosheid
 • Mentale weerbaarheid vergroten
 • Leren omgaan met situaties en loslaten (verbeteren sportprestaties, schoolresultaten)
 • Ondernemen van actie – aanpakken uitstelgedrag (werk, privé, relationeel…)
 • Bepaalde ongepaste reacties (kwaadheid, onzekerheid, weinig vertrouwen…)
 • Verbeteren relaties
 • Creëren van rust en vrijheid
 • Vergroten van het zelfbeeld
 • Verwerking van trauma’s

Voor wie ?

Voor iedereen ouder dan 18 jaar

Master in burn-out & bore-out & hooggevoeligheid

Happy Life Program

28/10/2018 & 25/11/2018: Happy Life Program

Hierin bieden we een skala aan van "technieken" om te ontspannen en terug dichter bij jezelf te komen met o.a.

- yogasessies
- meditatiesessies
- coachsessies
...

Er is helemaal geen voorkennis nodig! Dus iedereen is van harte welkom om aan zichzelf te werken en dichter bij zichzelf te komen in een "veilige" omgeving en om dit samen te doen met andere gelijkgestemden.

Quote:

"Voor mij was het een fantastische ervaring. Ik kon aan mezelf werken in een 'veilige' omgeving en met mensen die mij begrepen, gelijkgestemden. Ik kreeg ook bruikbare tips waarmee ik elke dag opnieuw aan de slag kan waardoor ik mezelf beter & rustiger voel en ik dichter bij mezelf sta dan ooit voorheen. Zeker een aanrader."

Moeders voor moeders!

Life Coach For You steunt vanaf 2014 ook Moeders voor Moeders! Bezoek ze op moedersvoormoeders.be

LCFY enquête

Neem deel aan onze enquête. Op deze manier kan Life Coach For You zijn service nog beter afstemmen op jouw persoonlijke noden. (Dit kost je slechts een minuutje.)

Ja, ik wil deelnemen.

Life Coach For You op TV

Life Coach For you werd geïnterviewd voor een reportage op RTBF. Via onderstaande link kan je de reportage bekijken. De reportage start op minuut 27:45.

Bekijk de Reportage

Disclaimer

Coaching is geen vervanging voor welke medische behandeling dan ook. De cliënt wordt hierover geïnformeerd en komt steeds op eigen initiatief. Bij twijfel zal er steeds doorverwezen worden naar de huisarts of een andere gekwalificeerde therapeut.