Psych-K

Wat is Psych-K?

Bij Psych-K gaan we onmiddellijk communiceren met het onderbewustzijn en dit herprogrammeren zonder dat je daarvoor hoeft in hypnose te gaan! Je bent je dus de ganse tijd bewust van wat er met jou gebeurt. Bij Psych-K ga je dus aan de slag met jouw ondermijnende overtuigingen en vervangt deze door overtuigingen die je helpen te groeien als persoon. Deze overtuigingen kunnen privé- maar ook professioneel- of relationeel gerelateerd zijn. Door de stress van de overtuigingen te halen voel je je rustiger, heb je meer vertrouwen, je voelt je meer bevrijd en doordat je de beperkende gedachten transformeert naar positieve gedachten zal je op een heel andere manier naar de dingen kijken waardoor je ook andere – positievere resultaten bekomt.

Met Psyck-K zijn er oneindig veel mogelijkheden!

psych-k

Werkmethode?

We gaan eerst kijken naar de overtuigingen die jou tegen houden dingen te doen of te ondernemen of die ervoor zorgen dat jij je niet lekker en onprettig voelt of dat iets je belemmert om nieuwe stappen te zetten in je leven. Het kan ook zijn dat ze jou angst bezorgen waardoor jij je niet ten volle kan ontplooien. Eens we weten wat jou tegen houdt, kunnen we dit veranderen door een positieve overtuiging. Een overtuiging die ervoor zorgt dat jij je gewenste doelen wel kan behalen.

We gaan in een Psych-K sessie ook steeds contact maken met het onderbewustzijn zodat we er zeker van zijn dat dit klaar is om voor jou deze blijvende verandering tot stand te brengen. Bij Psych-K werken we met balansen. Dit is de techniek om je beperkende gedachte te transformeren naar een positieve overtuiging. Wanneer de overtuiging getransformeerd is checken we ook steeds met het onderbewustzijn of de nieuwe overtuiging compleet is en correct werd verankerd in het onderbewuste. Belangrijk is dat we, om iets op te ruimen, niet terug moeten naar het verleden en dit nog eens hoeven te herbeleven. We moeten dus niet weten wat er gebeurd is om het te kunnen transformeren met Psych-K.

Waarvoor Psych-K gebruiken?

Psych-K kan voor zowat alles gebruikt worden. Hieronder vind je een beknopte opsomming van mogelijkheden waarvoor we Psych-K kunnen gebruiken. Uiteraard is de lijst waarvoor we deze techniek kunnen gebruiken zo goed als eindeloos.

 • Angsten & fobieën
 • Beter om leren gaan met stressvolle situaties
 • Slaapproblemen
 • Vermoeidheid en futloosheid
 • Mentale weerbaarheid vergroten
 • Leren omgaan met situaties en loslaten (verbeteren sportprestaties, schoolresultaten)
 • Ondernemen van actie – aanpakken uitstelgedrag (werk, privé, relationeel…)
 • Bepaalde ongepaste reacties (kwaadheid, onzekerheid, weinig vertrouwen…)
 • Verbeteren relaties
 • Creëren van rust en vrijheid
 • Vergroten van het zelfbeeld
 • Verwerking van trauma’s

Voor wie ?

Voor iedereen ouder dan 18 jaar

Coronadreiging

Beste bezoeker,

Je kan opnieuw terecht met al je vragen bij Healing You. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de Covid 19-maatregelen.

Gelieve zelf een mondmasker te voorzien. Energetische behandelingen of coachingsessies worden steeds gegeven met mondmasker.

Er zal geen drank geserveerd worden. Uiteraard mag je zelf je drank mee brengen.

Er is alcoholgel voorradig die gebruikt wordt bij het binnen komen, het buiten gaan en indien nodig tussendoor.

Betalingen gebeuren uitsluitend met de bankapp, Payconiq of bancontact. Indien dit een probleem vormt, kan er altijd gekeken worden of er met overschrijving kan gewerkt worden.

Na elke behandeling worden handdoeken… weggehaald, de praktijk verlucht zodat er steeds gewerkt kan worden in de best mogelijke omstandigheden.

Indien je je ziek voelt of (denkt) in aanraking te zijn geweest met een mogelijk besmet persoon, gelieve dit te laten weten. De afspaak zal dan (kosteloos) geannuleerd worden en verplaatst naar een later tijdstip.

Bedankt voor je begrip!

Bescherm jezelf en je familie goed en tot snel!

Stefaan

Master in burn-out & bore-out & hooggevoeligheid

Moeders voor moeders!

Life Coach For You steunt vanaf 2014 ook Moeders voor Moeders! Bezoek ze op moedersvoormoeders.be

LCFY enquête

Neem deel aan onze enquête. Op deze manier kan Life Coach For You zijn service nog beter afstemmen op jouw persoonlijke noden. (Dit kost je slechts een minuutje.)

Ja, ik wil deelnemen.

Disclaimer

Coaching is geen vervanging voor welke medische behandeling dan ook. De cliënt wordt hierover geïnformeerd en komt steeds op eigen initiatief. Bij twijfel zal er steeds doorverwezen worden naar de huisarts of een andere gekwalificeerde therapeut.