Over lifecoach Stefaan Vandendriesch

Lifecoach Stefaan Vandendriesch: persoonlijke begeleiding voor een gelukkiger leven

Als lifecoach help ik je dromen waarmaken en je levenskwaliteit verhogen. Ik haal het beste uit jezelf zodat je bewuster in het leven staat.

 • Stress? Burn-out?
 • Uitgeblust in je relatie?
 • Vermoeid en ontevreden?

Dan is het tijd voor actie. Ik zoek samen met jou naar een duurzame oplossing voor elk probleem: privé, professioneel of relationeel. Ik doe dat door te luisteren en opdrachten en inzichten te geven. Want uiteindelijk ben jij het die actie zult ondernemen. Je bent de regisseur van je eigen leven.

Voor wie? Ik richt me in de eerste plaats tot particulieren, mensen zoals jij en ik. Want een persoonlijke aanpak garandeert het beste resultaat op lange termijn. Organisaties help ik met een uitgekiend actieplan.

 

“Ik heb leren ‘neen’ zeggen en luisteren naar mijn eigen lichaam. Ik weet nu wat ik echt wil in het leven en doe de dingen die ik zelf wil in plaats van wat van anderen mij opdragen. Een hele opluchting! Ongelooflijk bedankt, (lifecoach) Stefaan!”

R.G., Lennik

“Dankzij de coaching van Stefaan Vandendriesch leerde ik weer actie te nemen en dingen los te laten. Ik voel me eigenlijk als herboren.”

N.VM., Wemmel

Over lifecoach Stefaan Vandendriesch

Hoe ik lifecoach werd? Tien jaar geleden kreeg ik te horen dat ik aan CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom) lijd. Ik besloot de ziekte niet te ondergaan en volgde verschillende therapieën. Die werkten, maar toch kreeg ik het gevoel dat ik niet genoeg deed. Alsof ik iets miste in mijn behandeling. Het was duidelijk dat ik op zoek moest naar een duurzame oplossing: iemand die mijn manier van denken blijvend verandert. De stress en de negatieve gedachten moesten plaats maken voor een positieve levenswijze. Alleen zo zou mijn leven weer de moeite waard worden.

Ik begon mij te verdiepen in coaching (NLP) en maakte zo kennis met de NLP-technieken van Dr. Luc Swinnen en de Life Academy van Inge Rock. Het zijn autoriteiten in hun vakgebied en ze brachten me tot nieuwe inzichten, ik leerde dingen loslaten en schreef voor mezelf een stappenplan voor de toekomst uit. Sindsdien luidt mijn motto: ‘Als je iets echt wilt, kun je het ook waarmaken. Wat anderen ook beweren. ‘

Uiteindelijk bleek dat ik hoogsensitief of HSP ben waardoor ik vaak overprikkeld was en steeds mijn energie kwijt speelde. Ik leerde wat HSP is en wat het precies met je doet. Ik leerde er ook mee om te gaan, er anders naar te kijken zodat het van een vervelende eigenschap evolueerde naar een kracht. En dat is precies de rol van coaching: ondersteuning bieden, een nieuwe manier van denken aanleren, inzichten aanbieden, belemmerende overtuigingen ombuigen naar helpende overtuigingen…

Dankzij coaching sta ik weer positief in het leven en ontdekte ik mijn roeping: andere mensen helpen. Daarom werd ik dus coach. Om zelf een luisterend oor te zijn voor mensen die een nieuw leven willen opbouwen. Net als ik.

 

Opleiding(en) lifecoach

Life coaching bestaat al langer in de VS en zit nu ook in ons land in de lift. Er bestaan dan ook verschillende opleidingen maar nog belangrijker voor een goede lifecoach zijn deze twee eigenschappen en/of kwaliteiten:

 1. Goed met mensen kunnen omgaan en onbevooroordeeld luisteren
 2. De juiste motivatie

Ik verslond in de afgelopen jaren een pak lectuur en volgde cursussen als mental coach en stress- en vermoeidheidscoach.

 • HSP coaching of coaching van hooggevoelige personen
 • Psych-K
 • Master Burn-out/ Bore-out, Centrum Open Mind
 • Cursussen NLP, Dr. L. Swinnen (Stress- en vermoeidheidscoaching)
 • Coaching Academy, Inge Rock (Mental Coaching)
 • Constante bijscholing (Denktechnieken, conscious leadership – ‘Je kan leven helen’- e.d.)

Werk maken van je dromen? We bouwen samen aan een nieuwe weg!

 

Neem snel contact op met Stefaan Vandendriesch

Coronadreiging

Beste bezoeker,

Je kan opnieuw terecht met al je vragen bij Healing You. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de Covid 19-maatregelen.

Gelieve zelf een mondmasker te voorzien. Energetische behandelingen of coachingsessies worden steeds gegeven met mondmasker.

Er zal geen drank geserveerd worden. Uiteraard mag je zelf je drank mee brengen.

Er is alcoholgel voorradig die gebruikt wordt bij het binnen komen, het buiten gaan en indien nodig tussendoor.

Betalingen gebeuren uitsluitend met de bankapp, Payconiq of bancontact. Indien dit een probleem vormt, kan er altijd gekeken worden of er met overschrijving kan gewerkt worden.

Na elke behandeling worden handdoeken… weggehaald, de praktijk verlucht zodat er steeds gewerkt kan worden in de best mogelijke omstandigheden.

Indien je je ziek voelt of (denkt) in aanraking te zijn geweest met een mogelijk besmet persoon, gelieve dit te laten weten. De afspaak zal dan (kosteloos) geannuleerd worden en verplaatst naar een later tijdstip.

Bedankt voor je begrip!

Bescherm jezelf en je familie goed en tot snel!

Stefaan

Master in burn-out & bore-out & hooggevoeligheid

Moeders voor moeders!

Life Coach For You steunt vanaf 2014 ook Moeders voor Moeders! Bezoek ze op moedersvoormoeders.be

LCFY enquête

Neem deel aan onze enquête. Op deze manier kan Life Coach For You zijn service nog beter afstemmen op jouw persoonlijke noden. (Dit kost je slechts een minuutje.)

Ja, ik wil deelnemen.

Disclaimer

Coaching is geen vervanging voor welke medische behandeling dan ook. De cliënt wordt hierover geïnformeerd en komt steeds op eigen initiatief. Bij twijfel zal er steeds doorverwezen worden naar de huisarts of een andere gekwalificeerde therapeut.