Stresscoaching

Soms is stress nodig om beter te presteren, dat noemen we positieve stress. Maar soms is hij te veel aanwezig en verlamt hij je. Dan spreken we van chronische stress. En die ban je beter uit je leven.

 

Wat is stress?

StresscoachingIedereen krijgt vroeg of laat wel eens stress. Stress hoort bij het leven en heeft een functie. Hij waarschuwt je voor gevaar en maakt je alert. Deze gezonde of zelfs noodzakelijke stress zorgt ervoor dat je als mens overleeft.

Tot daar het goede nieuws.

Er bestaat nog een ander soort stress die schade aanricht: constante of chronische stress. Hij treedt op als we lang onder druk staan en niet op tijd ontspannen. Het gaat dikwijls om werkgerelateerde stress, zoals teveel werk, conflicten met baas of collega’s maar ook om privékwesties zoals geschillen over geld, burenruzies of slechte relaties.

 

De gevolgen van chronische stress

Ervaar je al te lang stress? Dan is de kans groot dat je ook fysieke klachten krijgt zoals …

 • Onverklaarbare vermoeidheid
 • Hoofdpijn/migraine
 • Slaapproblemen
 • Evenwichtsstoornissen/oorsuizingen
 • Hals- en nekpijn
 • Rugklachten
 • Beklemmend gevoel in de borst
 • Hartkloppingen
 • Pijn in de hartstreek
 • Hyperventilatie
 • Slechte spijsvertering
 • Maagpijn
 • Maagzuur
 • Darmkrampen

Ben je stressgevoelig en herken je een of meerdere symptomen?

 

“Sinds het traject life coaching dat ik heb gevolgd ben ik beter gewapend tegen stress. Hij bepaalt mijn leven niet langer. Ik heb voor het eerst het gevoel dat ik de architect van mijn eigen leven ben.”

A.T., Asse

Stresscoaching: de oplossing voor stress

Voel je jezelf overspannen en zie je dingen niet meer helder? Zoek je steun in moeilijke periodes in je leven? Stresscoaching biedt soelaas.

Als stresscoach help ik je te ontstressen. Hoe? Ik leer je bepaalde technieken aan en geef je hulpmiddelen en inzichten om jezelf beter te voelen. Pas ze toe in je dagelijks leven en je zult weer groeien en evolueren.

Ik leer je relativeren zodat je rustig blijft, jezelf beter voelt en in harmonie met je omgeving leeft.

 

Herleid stress tot een minimum

Coronadreiging

Beste bezoeker,

Je kan opnieuw terecht met al je vragen bij Healing You. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de Covid 19-maatregelen.

Gelieve zelf een mondmasker te voorzien. Energetische behandelingen of coachingsessies worden steeds gegeven met mondmasker.

Er zal geen drank geserveerd worden. Uiteraard mag je zelf je drank mee brengen.

Er is alcoholgel voorradig die gebruikt wordt bij het binnen komen, het buiten gaan en indien nodig tussendoor.

Betalingen gebeuren uitsluitend met de bankapp, Payconiq of bancontact. Indien dit een probleem vormt, kan er altijd gekeken worden of er met overschrijving kan gewerkt worden.

Na elke behandeling worden handdoeken… weggehaald, de praktijk verlucht zodat er steeds gewerkt kan worden in de best mogelijke omstandigheden.

Indien je je ziek voelt of (denkt) in aanraking te zijn geweest met een mogelijk besmet persoon, gelieve dit te laten weten. De afspaak zal dan (kosteloos) geannuleerd worden en verplaatst naar een later tijdstip.

Bedankt voor je begrip!

Bescherm jezelf en je familie goed en tot snel!

Stefaan

Master in burn-out & bore-out & hooggevoeligheid

Moeders voor moeders!

Life Coach For You steunt vanaf 2014 ook Moeders voor Moeders! Bezoek ze op moedersvoormoeders.be

LCFY enquête

Neem deel aan onze enquête. Op deze manier kan Life Coach For You zijn service nog beter afstemmen op jouw persoonlijke noden. (Dit kost je slechts een minuutje.)

Ja, ik wil deelnemen.

Disclaimer

Coaching is geen vervanging voor welke medische behandeling dan ook. De cliënt wordt hierover geïnformeerd en komt steeds op eigen initiatief. Bij twijfel zal er steeds doorverwezen worden naar de huisarts of een andere gekwalificeerde therapeut.