Werkwijze lifecoach

Als lifecoach kies ik resoluut voor een persoonlijke aanpak, omdat die het beste resultaat garandeert.

Hoe ik dat doe? Overloop het stappenplan dat tot je nieuwe leven leidt.

Werkwijze lifecoach

We onderscheiden drie fasen: diagnose – oorzaak – oplossing(en)

Kennismaking:

Eerst luister ik aandachtig naar je verhaal, om samen jouw aandachtspunten en/of valkuilen te ontdekken. Heb je stress? Voel je jezelf vermoeid? Ben je heel emotioneel? Vind je het moeilijk om correct te communiceren? Negatieve gedachten? Vertel het mij.

Oorzaak:

Wat veroorzaakt je vermoeidheid,stress of dat waamee jij kampt? Hoe komt het dat je geen energie hebt of niet(meer) tot rust komt? We gaan samen op zoek naar de oorzaak.

Oplossing(en):

Je leert omgaan met stress, emoties, HSP en foute denkpatronen dankzij nieuwe inzichten. Die verwerf je gaandeweg aan de hand van opdrachten. We veranderen samen je manier van denken zodat je weer positief in het leven staat en volop van het leven kunt genieten.

Life coaching: een nieuwe manier van denken

De nadruk ligt op positief denken, want dat is de sleutel tot persoonlijk geluk. Iemand met een positieve ingesteldheid die in zichzelf gelooft, bereikt veel meer.

 

“Mijn leven veranderde pas toen ik stilstond bij mijn manier van denken, mijn manier van zijn. Daarom zie ik het als mijn missie om mensen die zich niet goed voelen persoonlijk te begeleiden. Want iedereen verdient het leven waarvan hij of zij droomt.”

Lifecoach Stefaan Vandendriesch

werkwijze lifecoachIk laat mensen weer op zoek gaan naar hun idealen en leer ze hun eigen leven te regisseren. Dat gebeurt in een ontspannen, serene sfeer met wederzijds respect. Je bepaalt zelf hoe je traject eruit ziet en welk stappenplan je volgt.

 

Werkwijze lifecoach: de 6 waarden van Lifecoach for You

  • Luisterbereidheid – Luisteren zonder te oordelen of veroordelen.
  • Respect – Iedereen verdient respect als mens.
  • Doorzettingsvermogen – Iedereen op zijn tempo, de motivatie om te veranderen en het resultaat zijn heilig.
  • Eerlijkheid en vertrouwen – Open communicatie tussen coach en cliënt is essentieel.
  • Passie – De wil om mensen echt te helpen, er zijn op eender welk moment. We leggen het traject samen af.
  • Sereniteit – De sessies vinden plaats in mijn praktijk, in de natuur of op een locatie die jij kiest. Ergens waar we in alle rust werken aan je nieuwe leven. Discretie verzekerd.

Zeg je oude leven vaarwel en neem een nieuwe start. Dan realiseren we jouw dromen.

Maak snel kennis met Lifecoach for You. Reserveer snel een gratis intakegesprek.

 

Neem contact op

Master in burn-out & bore-out & hooggevoeligheid

Happy Life Program

28/10/2018 & 25/11/2018: Happy Life Program

Hierin bieden we een skala aan van "technieken" om te ontspannen en terug dichter bij jezelf te komen met o.a.

- yogasessies
- meditatiesessies
- coachsessies
...

Er is helemaal geen voorkennis nodig! Dus iedereen is van harte welkom om aan zichzelf te werken en dichter bij zichzelf te komen in een "veilige" omgeving en om dit samen te doen met andere gelijkgestemden.

Quote:

"Voor mij was het een fantastische ervaring. Ik kon aan mezelf werken in een 'veilige' omgeving en met mensen die mij begrepen, gelijkgestemden. Ik kreeg ook bruikbare tips waarmee ik elke dag opnieuw aan de slag kan waardoor ik mezelf beter & rustiger voel en ik dichter bij mezelf sta dan ooit voorheen. Zeker een aanrader."

Moeders voor moeders!

Life Coach For You steunt vanaf 2014 ook Moeders voor Moeders! Bezoek ze op moedersvoormoeders.be

LCFY enquête

Neem deel aan onze enquête. Op deze manier kan Life Coach For You zijn service nog beter afstemmen op jouw persoonlijke noden. (Dit kost je slechts een minuutje.)

Ja, ik wil deelnemen.

Life Coach For You op TV

Life Coach For you werd geïnterviewd voor een reportage op RTBF. Via onderstaande link kan je de reportage bekijken. De reportage start op minuut 27:45.

Bekijk de Reportage

Disclaimer

Coaching is geen vervanging voor welke medische behandeling dan ook. De cliënt wordt hierover geïnformeerd en komt steeds op eigen initiatief. Bij twijfel zal er steeds doorverwezen worden naar de huisarts of een andere gekwalificeerde therapeut.